EIT Food HUB Slovenija organizira delavnico z naslovom Učinkoviti poslovni modeli za agroživilska zagonska podjetja v turbulentnih časih. Delavnica bo potekala 16. novembra 2023, v novo odprtem Centru Rog, Trubarjeva cesta 72, Ljubljana, in sicer med 8.00 in 13.30.

Kot je povedal prof. dr. Aleš Kuhar, vodja EIT Food Hub Slovenija: »Z delavnico želimo širiti ideologijo pomena zagonskega podjetništva in njegovo pomembnost v agroživilski panogi. Ne smemo pozabiti - inovacije so prihodnost. Da inovacija zaživi in preživi potrebuje trg, ki pa ga je treba razumeti.«

SLO_final_stran 1_161123.pngSLO_final_stran 2_161123.png

Delavnica Učinkoviti poslovni modeli za agroživilska zagonska podjetja v turbulentnih časih je zastavljena popolnoma praktično.

V okviru delavnice bo izvedeno predavanje in predstavitev svetovno znanega podjetja NIQ ACNielsen, sledili bodo primeri dobre prakse zagonskih podjetij in njihovih prodornih projektov s področja hrane, nato pa se bo delo nadaljevalo v skupinah, in sicer ob pripravi sodobnega poslovnega načrta za zagon startupa ali upravljanja agroživilskega podjetja. Posamezne skupine bodo nato svoje delo predstavile v kratki, tri minutni predstavitvi (pitch-u).

Delavnica je namenjena:

  • vsem mladim talentom
  • vsem mladim podjetnikom, ki vstopajo na poslovno pot,
  • zagonskim podjetjem na agroživilskem področju, ki želijo izvedeti, kako vstopiti na trg, kje poiskati informacije o potencialnem trgu, potrošnikih
  • vsem, ki jih tematika zanima


Udeležba na delavnici je brezplačna, prijava pa je obvezna. PRIJAVITE se tukaj: https://shorturl.at/cLPX8

Potegujte se za nagrade, ki jih bo najboljšim omogočilo podjetje Tosla Nutricosmetics z Ajdovščine. 

 

Program delavnice Poslovni modeli za agroživilska zagonska podjetja v turbulentnih časih:

08:00 – 08:30

Registracija

08:30 - 08:35

Otvoritveni nagovor:
prof. dr. Aleš Kuhar, vodja EIT Food Slovenija

8:35 -
8:50

Predstavitev podjetja NIQ na globalni in lokalni ravni 

Klara Klaj, New Business Consultant 

Blanka Zabić, Senior Client Service Executive

8.50 –
9.35

Predstavitev primerov dobrih praks zagonskih podjetij in njihovih prodornih projektov s področja hrane
Daša Korže
, Feedko
Luka Sinček, Juicy Marbles
Monika Jesenko in Ruben Košuta, Tosla

9:35 – 13:00

Delavnica priprave Kanvas poslovnega modela – priprava sodobnega poslovnega načrta za zagon startupa ali upravljanja agroživilskega podjetja
Dean Habuš
, kratka predstavitev podjetniške poti, teoretični uvod v delavnico ter praktično delo

13:00 – 13:30 

Predstavitve skupinskega dela
3' pitch/skupino

Prijava na BREZPLAČNO delavnico: https://shorturl.at/cLPX8  I  Ne zamudite delavnice in se potegujte za nagrade.

Za več informacij se lahko obrnete na .

Dogodek poteka v organizaciji EIT Food Hub Slovenija, več o EIT Food pa si preberite na https://www.eitfood.eu/